2023-08-01 573 瀏覽
之前係荃灣食過間韓國菜又幾好食,今次同班朋友gathering就試吓屯門嘅同一間分店。預先打電話去book位,限時90分鐘食,以時間嚟計, gathering又好似唔係好夠。book咗5:30 ,去到得一張枱食緊,店舖面積唔太,唔係好多檯,我哋一早預先訂位,都要安排坐門口位,所以唔係好涼。叫咗幾個主菜。❤️UFO芝士火鍋無骨雞$288有七種口味,任選兩款,叫咗果味醬油蒜香烤雞同蜜糖香滑烤雞,兩隻雞嘅味道好似冇乜分別,問職員都分唔出邊隻雞打邊隻雞🤣🤣,雞配芝士好好味,不過啲芝士好快就杰,再加熱都唔會變番之後軟身流體嘅感覺。雞好多,我哋五個人,都食唔晒。❤️韓式雞蛋卷$148雞蛋卷包住青瓜、醃紅蘿蔔、餐肉、海苔同芝士,好似食緊韓式紫菜包飯咁。好食👍!不過就略貴。❤️卡邦尼炒年糕$155有煙肉、意大利粉、年糕同grana padano 芝士再配卡邦尼汁,味道好夾,好好味,不過就唔係好大碟。❤️鐵板泡菜煎餅$115泡菜煎餅唔辣,好好食,又好脆,凍咗都好食👍。💛芒果沙冰$58叫咗杯芒果沙冰,冰太多,未飲得切,就開始溶,溶到成枱都係🤣。服務🤵🏻服務麻麻。環境🌉一般,近門口位較熱。

叫咗幾個主菜。

❤️UFO芝士火鍋無骨雞$288

❤️韓式雞蛋卷$148

❤️卡邦尼炒年糕$155

❤️鐵板泡菜煎餅$115

泡菜煎餅唔辣,好好食,又好脆,凍咗都好食👍。

💛芒果沙冰$58

服務🤵🏻
服務麻麻。

環境🌉
一般,近門口位較熱。