Terrace in seaside同韓國護膚品牌belif 聯手推出左Spring Is In The Air - Belif Combo Set. 有至臻蜂巢無花果窩夫+水漾奶昔/濟州柑橘乳酪$208,附送埋belif皇牌水漾美肌禮品😌有得影靚靚、有得扮靚靚!元朗分店有埋戶外位置,打咭一流📸-✧ 至臻蜂巢無花果窩夫 $188(如果要飲品,叫Belif Combo Set會更抵)可以抗氧化既無花果,加上甜甜蜂巢同奶滑忌廉,配口感窩夫,點綴上鮮艷食用花,最後淋埋無花果醬😌既有美容功效,更可吸引眼球,亦有味覺享受!✧水漾奶昔 $58(香蕉、蜂蜜、鮮奶)清新既味道✧濟州柑橘乳酪 $68招牌飲品兼吸睛!我每次幫襯都必叫!好可愛有半個柑橘放係杯上面裝飾,味道酸酸地甜甜地,好fresh!✧蜂蜜蒜蓉炸雞(無骨)$108/半份皮脆肉嫩,連上面果幾舊年糕都好食🤣✧ 韓國螄蚶拌飯 $192潮式螄蚶就食得多,原來韓式菜都有😯螄蚶+泡菜飯+大蝦煎蛋,再用芝麻葉/紫菜包住黎食,香味重得黎又唔會有飽濟感覺

✧ 至臻蜂巢無花果窩夫 $188
(如果要飲品,叫Belif Combo Set會更抵)

✧水漾奶昔 $58
(香蕉、蜂蜜、鮮奶)
清新既味道

✧濟州柑橘乳酪 $68

✧蜂蜜蒜蓉炸雞(無骨)$108/半份
皮脆肉嫩,連上面果幾舊年糕都好食🤣

✧ 韓國螄蚶拌飯 $192