2019-02-01
Shine轉左新菜單,加咗新菜式,當然要去試吓啦~巴馬火腿凱撒沙律 $78沙律菜新鮮,巴馬火腿好香,作為前菜好開胃~墨西哥脆片$68份量都幾多,墨西哥脆片配上洋蔥粒、青紅椒粒、仲有芝士、牛油果粒,可以點三款唔同嘅醬汁,一款少少辣,一款酸酸甜甜,另外一款係經典嘅牛油果醬,幾款嘅味道都好好~水牛城雞翼$88同之前嘅唔同,但更加好味😋 香脆嘅表面,配合濃濃嘅醬汁,香辣有惹味,食唔停口,推介👍🏻明太子海膽意粉$188今晚海膽轉左帶子刺身,都幾吸引,味道亦都好好,好新鮮,明太子意粉好creamy, 味道同口感都好好~芝士南瓜意大利飯$148亦都係改良咗, 比起之前食, 芝士嘅感覺少咗, 但都仍然好好味,有一粒粒嘅南瓜肉,意大利飯口感亦都好好~Iced Milk chocolate $52凍朱古力非常香濃,加上忌廉同棉花糖,更加好飲~心太軟$78最後當然要叫返個甜品啦,心太軟配上雲呢拿雪糕,絕對冇得輸🤤 為晚餐完美作結~
巴馬火腿凱撒沙律 $78
沙律菜新鮮,巴馬火腿好香,作為前菜好開胃~
墨西哥脆片$68
水牛城雞翼$88
明太子海膽意粉$188
芝士南瓜意大利飯$148
Iced Milk chocolate $52
凍朱古力非常香濃,加上忌廉同棉花糖,更加好飲~
心太軟$78