2024-06-20 207 瀏覽
今日經過新蒲崗去到轉角位有一間白色既cafe,店舖細細間,装修係純白色,感覺好簡約~店裹面既座位好少,我哋揀咗坐窗邊影相打卡,光線好靚!今次我哋仲帶咗狗狗,本身以為一定要坐外面,但係店員好可見好似就快落建議我哋入去,真係好貼心!本身以為佢係得咖啡,點知原來佢係有啲特別嘅抹茶~抹茶看一定要嚟試吓!今次我哋叫咗一杯凍咖啡同一杯熱抹茶~姐姐好有心,拉花整咗狗狗個樣,好有驚喜!我哋仲叫左一個mini cake set~佢蛋糕方面唔多選擇只有幾樣~ 不過一口蛋糕仔都有啲驚喜,四種味道店員會建議你由淡味到濃味開始食起~ 另外呢間Cafe都幾特別,佢有個Studio喺附近係有coffee workshop可以上添!