2020-10-26 173 瀏覽
某天晚上見到新開既餐廳叫豚豚食堂,門面係幾靚,疫情期間叫左個二人餐外賣試下,買左咖哩炸雞蛋包飯,但我想問...炸雞點解可以甘油同埋炸粉多又厚..一pat野甘..最有趣既係...從未見過外賣盒會有一格係吉左既,其實放d沙律同菜落去都好過吉左...咖哩醬亦偏甜,炸雞唔好食,個蛋包飯只係將一片蛋煎完就甘放面,好求其,另一款鰻魚飯要加多10蚊其實都幾唔抵,味道正常,小食選左三款,炸豆腐係熱辣辣既,吉烈蝦ok既,餃子都係偏油,加多左個炸雞翼超咸同埋勁細隻,另外,二人餐竟然無飲品跟餐如果要加飲品仲要俾半價呢個真係唔太合理(只係menu睇到職員無提及),起碼跟個餐湯餐茶免費都好呀~點解仲要人地額外俾半價去加錢飲飲品?而且職員人係多但職員都無講有飲品可以加錢換,所以無飲品既二人餐真係好奇怪,希望餐廳會改善下。屬偏貴既餐廳。應該唔會再去。
外賣自取