2022-02-23
🍴和你共享炸物拼盤 HKD68包含左花枝丸 貢丸 地瓜條 椒鹽雞翼🙈樣樣都炸得好香口 share食之餘仲可以一次過滿足曬小食嘅慾望😚🍴台灣香腸肉燥飯 HKD56肉燥份量十足 撈曬成個飯都得啊😍味道鹽鹽香香 唔會覺得好膩 連埋台灣腸一齊食一級棒👍🏻🍴魯肉貝果配地瓜條 HKD63魯肉配bagel真係第一次見👅好似漢堡包咁夾住左5大嚿魯肉 魯肉味道香得黎質感十分軟糯😳而Bagel比較似煙韌版嘅饅頭咁 中和返重口味嘅魯肉 咁大件非常飽肚添啊🤪🍴鹽酥雞 (跟餐+HKD22) 甜不辣 HKD38兩樣都係即叫即炸🤩鹽酥雞上枱已經好香 肉質嫩得黎唔乾😋甜不辣夠曬煙韌有咬口 唔錯🥰🍴胚芽奶茶 (Iced) HKD26 (珍珠+HKD4)奶茶偏甜左少少 不過一路飲都食到胚芽 珍珠亦都好煙韌🧋🍴薄荷朱古力 (Iced) HKD32朱古力味比想像中濃郁🍫飲落去會有微微薄荷香 飲落去好順滑☺️✾味道覺醒指數: 4/5 抵食指數: 3.7/5服務指數: 4/5.
🍴和你共享炸物拼盤 HKD68
🍴台灣香腸肉燥飯 HKD56
🍴魯肉貝果配地瓜條 HKD63
🍴鹽酥雞 (跟餐+HKD22) 甜不辣 HKD38
🍴胚芽奶茶 (Iced) HKD26 (珍珠+HKD4)
奶茶偏甜左少少 不過一路飲都食到胚芽 珍珠亦都好煙韌🧋
🍴薄荷朱古力 (Iced) HKD32
✾
味道覺醒指數: 4/5
抵食指數: 3.7/5
服務指數: 4/5.