2020-10-22
今次食既係海鮮火鍋🥰,呢間真係好抵食2個鐘$218 ,而且啲海鮮勁新鮮同甜,唔需要豉油調味料已經好好食🤤,一開始就會有一盤海鮮先,但係如果想要返第一盤嘅海鮮後續就要加錢,但係邊爐紙都會有其他海鮮嘅選擇,亦都好好食唔使擔心😆。魚頭呢間嘅魚頭真係令我好深刻😍,好滑好甜,而且好彈牙好有咬口,勁新鮮先至會食到呢一種味道,佢係餐牌度會講明要蒸幾耐,所以唔使驚會蒸到超時。龍蝦龍蝦大細適中,而且仲有膏😍,嗰膏唔會覺得苦,反而係甜,所以都係必食嘅選擇😋😋。貝類呢間有幾款貝類,全部都好好食,重點係所有都冇沙喺入邊🤭,食貝類最驚就係有沙,整得唔乾淨,但呢度嘅海鮮真係唔需要擔心呢個問題🤤,而且仲要好新鮮。炒辣蟹本身以為呢度剩係得打邊爐嘅食材,點知竟然有辣炒蟹食😯,佢仲要炒得勁野味,有大排檔嗰啲味道,好地道🤤。
魚頭
龍蝦