2012-02-25
已經唔想去d大型連鎖壽司店, d質數越來越差, 聽朋友講呢間d食材幾新鮮, 約左朋友去灣仔, 黎開呢邊順便試下可能時間尚早, 都唔使等位, 而且有下場, 時間緊迫, 所以要快d手, 不過坐到一半已經有好多人要等位, 好彩姐XD叫我最愛既三文魚, 帶子, 見唔係差好多錢, 揀左件珍寶帶子壽司仲叫左黑毛和牛壽司, 雞軟骨串, 同埋多幾款壽司(時間太趕, 所以冇影到相, 唔記得左係咩@@)帶子同和牛超好味, 和牛入口即溶, 又濃牛味, 帶子好鮮甜, 不過呢2個係等得最耐, 因為要解凍喎其他壽司都唔錯, 都好新鮮不過雞軟骨唔係好得, 燒得唔夠燶, 同埋佢加左汁落去令到d雞軟骨"林"晒, 如果佢可以係鹽燒就好喇同埋佢冇我最愛每次必食既鹽燒牛舌囉整體黎講好滿意, 成日食日本野既我, 會多d幫襯, 最衰只係d分店唔太就腳
其他壽司都唔錯, 都好新鮮
同埋佢冇我最愛每次必食既鹽燒牛舌囉