2019-05-16 770 瀏覽
朋友好中意食d特色野,經過一朝research,決定帶佢試試土耳其野🤗老闆話尼間係一間Turkish European restaurant,係咁同我地傾計,印象不錯!見到有個chef design menu($249),一於試下!唔洗自己諗!特色沙律,份量十足,新鮮爽脆!落左啲黑醋去調味,酸酸地十分開胃!同埋之後一食個pizza 就即刻balance 左!當日餐湯係蕃茄湯,味道幾湯,酸酸既蕃茄味,湯面仲撒左d cheese😻yummy主菜好特別,有羊架配飯同薯條😂羊架煎得好香,又嫩滑!飯有少少椰汁味幾特別~係薯條有少少油🙈最後甜品係rice pudding🤗🤗好少係香港食過!奶味夠亦都唔會太甜👍👍