2021-11-14 300 瀏覽
有時想偷懶唔煮餸,屋企都會買定啲即食餸包,一加熱就食得好方便👍絕對係懶人之選😆最近試咗幾款 #醉愛麻辣 即食餸包,全部都係我最鍾意食嘅麻辣味😆😆而且款式勁多,加上全部真空包裝,容易儲存,食嘅時候只需要連包裝袋放入滾水,滾3分鐘左右夠熱就食得,真係勁方便!❣️麻辣蒜香撈鴨舌👉🏻我勁鍾意呢款連埋喉嚨啶嘅鴨舌㗎!香港比較少見,同埋好鍾意佢個辣度啱啱好,夠辣得嚟唔會太誇張,而且鴨舌保持到好Q彈口感!值得推介🙌🏻❣️麻辣蒜香撈牛腱👉🏻 牛腱炆到好淋好入味👍加上好多蒜蓉醬,吃起來香麻軟糯,送飯真係一流!❣️麻辣XO撈鮮鮑片👉🏻估唔到食麻辣都可以食到咁奢華,送禮自用都大方得體啊!鮑片口感彈性十足,咀嚼間麻香飄飄,好滋味啊!❣️泰式無骨鳳爪👉🏻味道夠晒泰式夠晒正宗👍無骨鳳爪食得夠方便,加上鳳爪醃製多時,食起嚟辣度十足,夠晒過癮!

外賣送餐