2015-10-28
我第一次係寫食評,就係要寫呢間新開嘅餐廳。 今日貪新鮮兩個人去試下啦,有個女侍應逐個逐個問我哋幾多位,無派過飛,淨係用筆記低啲人數我哋條隊前面有七八個人,係兩位入面係排第二。點知排咗一陣隊,排係我前面嘅情侶同我哋講話有人打尖。 我一睇,點知排係隊尾嘅兩位竟然已經入咗去!!! 我哋同個侍應投訴理論啦,問點解佢哋可以入咗去,點知根本無人理我哋==而前面果啲人又做證佢哋係打尖既,證明佢哋兩個走來問下嘢就入咗去。咁我哋再去同個經理投訴啦,點知佢話:「呢度我最大,頭先嗌左三聲兩位,無人應,得佢哋過嚟,所以咪俾咗個位佢哋。」(注:嘩!好大嘅官威呀! )我哋完全聽唔到佢有嗌過囉!!! 我哋排緊隊,條龍咁長點聽到呀!! 又無派飛,又唔走過嚟問有無兩位!! 做錯又唔肯認錯,又唔肯改善 ==你好聲好氣就話姐,問點改善又淨係識敷愆我哋!! 好喇講返啲食物~我哋嗌咗兩碗拉麵 分別係東坡肉拉麵 同埋 牛油叉燒拉麵~東坡肉拉麵: 賣相好普通 個溫泉蛋都 ok la~不過得兩塊肉仔 無東坡肉果種肉質肥膩嘅感覺唔係好明點解要叫做東坡肉 == 有種被騙嘅感覺 牛油叉燒拉麵:有一塊牛油係啲麵上面
我哋條隊前面有七八個人,係兩位入面係排第二。
點知排咗一陣隊,排係我前面嘅情侶同我哋講話有人打尖。
我一睇,點知排係隊尾嘅兩位竟然已經入咗去!!!
我哋完全聽唔到佢有嗌過囉!!!
我哋排緊隊,條龍咁長點聽到呀!!
又無派飛,又唔走過嚟問有無兩位!!
做錯又唔肯認錯,又唔肯改善 ==
你好聲好氣就話姐,問點改善又淨係識敷愆我哋!!
好喇講返啲食物~
我哋嗌咗兩碗拉麵 分別係東坡肉拉麵 同埋 牛油叉燒拉麵~
東坡肉拉麵: 賣相好普通 個溫泉蛋都 ok la~
不過得兩塊肉仔 無東坡肉果種肉質肥膩嘅感覺
唔係好明點解要叫做東坡肉 == 有種被騙嘅感覺
叉燒不過不失啦 不過真係得一千零一塊 其他都係得粟米
唔係幾抵囉~~
加咗招牌菜嘅餃子:無咩特別 真係名過於實
餐飲白桃梳打:好甜好似飲藥水咁
anyway~ 真係無下次!!!