2019-12-24 706 瀏覽
好耐之前食過一次,已經冇咩印象味道點,見有報道介紹講到好巴閉咁,一直想再試一次上次大約8點去到話粉漿已經賣曬,但唔知點解仲未收鋪🤔今次中午去終於買到,叫左咖啡味雞蛋仔,$22。本身睇左介紹都預左老闆好有性格,其實對呢點都唔太在意,只要唔係態度好差,呢類小食都係買完就走,都唔要求要咩服務。但重點係食物質素太差🤢雖然雞蛋仔係即整既,但一拎到即時食都唔係好脆,未食到一半仲已經淋曬,咖啡味唔係粒粒都食到,而且完全似一陣風,一㩒就扁曬,入面係空心既。唔知係出名左質素下降定點,總之我一定唔會再去,價錢唔平,除原味外都要$22以上,見到有個紫薯味要$29,但咁既質素完全同價錢唔成正比。浪費錢又浪費左食甜品quota,失望🙁
上次大約8點去到話粉漿已經賣曬,但唔知點解仲未收鋪🤔
浪費錢又浪費左食甜品quota,失望🙁