2017-08-07 826 瀏覽
食物普通咗,龍蝦湯又細碗咗😭食物:❤❤賣相真係。。。。份量:❤❤❤還可以,飽既。。環境:❤❤❤都係差唔多,間間一樣。價錢:❤呢個套餐睇牌覺得可以,嚟到就覺得唔值。服務:❤❤❤一般,無特別。幾個月無食過Spaghetti house喇,突然間想食下,叫咗龍蝦系列套餐B(芝士焗龍蝦帶子天使麵,香煎紐西蘭青衣柳黑松露醬意大利飯,兩碗湯同野飲),兩個湯加錢轉咗龍蝦湯。。左下個張就係。。咁睇好似成杯熱奶茶咁。。救命。。可以用番碗裝嗎?兩個人加埋四百幾。。以前覺得值。。依家。。umm。。你懂的。。 #spaghettihouse #spaghetti #意粉屋 #意粉 #尖沙咀 #foodie #foodies #hkfoodies #hkfoodie #hkfoodieyiki
食物普通咗,龍蝦湯又細碗咗😭
食物:❤❤
賣相真係。。。。
份量:❤❤❤
還可以,飽既。。
環境:❤❤❤
都係差唔多,間間一樣。
價錢:❤
呢個套餐睇牌覺得可以,嚟到就覺得唔值。
服務:❤❤❤
一般,無特別。