2022-02-03 272 瀏覽
一見佢主張係無味精,成日出街食或者買外賣🥡當lunch 嘅我,就用🥡外賣平台order 咗呢間嘅飯一試,依家仲送細嘅老火湯,好健康!👍🏻- 招牌豬扒飯 (送細嘅老火湯) $68平時出街好少order 豬扒做餸架,因為豬扒處理得唔好,會好韌好柴,咬唔開,但佢竟然係呢間嘅招牌😨🐷🥩🥩豬扒係有兩件,兩件都大大塊,較厚身。雖然厚身,但佢唔韌、唔嚡、唔柴,用膠匙羹就可以切得開!仲有!佢係冇骨架!大大件夾抵食!😋😋😋👍🏻除咗豬扒,仲有啲酸菜同薑蓉,配埋甜甜地嘅豉油撈白飯,真係有住家飯嘅感覺!☺️☺️送嘅老火湯,每次都可能唔同架。今次湯楂嘅係有南北杏+紅蘿蔔🥕+瘦肉,飲落係有少少酸酸地,個人覺得還好,自己對酸酸地嘅湯麻麻地啦

- 招牌豬扒飯 (送細嘅老火湯) $68

外賣送餐