2019-06-01 1732 瀏覽
早茶點心好味,再試晚飯小菜,有驚喜😍但亦有要改善嘅地方. 我地大小八人預訂兩個燉湯(因為見佢寫4位用)訂左一個菜乾豬肺,一個雞煲翅,原來份量相當多足夠6位用,一見D湯同渣就知足料,各人都讚不絕口👍🏻👍🏻尤其個翅夠曬濃,超級好味,推介大家要試下,相對豬肺湯係抵飲. 由於大家都喜歡香口野,試左金沙豆腐,椒鹽鮮魷,柚子蝦球,除左豆腐,其他兩樣麻麻. 南乳齌煲夠野味👍🏻👍🏻喜歡清淡未必岩因為好濃味,橋頭炆鴨麻麻,霸王雞好味夠滑,原盅蒸飯配豬油👍🏻👍🏻但漏單情況嚴重,白飯等左15分鐘未見先催下,佢就比左支豬油同豉油話即蒸要耐D好快到,我再等多10分鐘仲未有飯,而D餸又食到7788再催下啦問佢有無漏單,結果真係無落到單(佢會有張打印單比你,比你知叫左D咩黎左未,但就無飯)我黎試晚飯係為左個豬油撈飯而黎,當然等啦!另一樣係上湯龍蝦伊麵做特價,一坐底就落左先,最後連豬油撈飯都食完但龍蝦伊麵仲未黎我又問啦(打印單係有架),佢好緊張一睇即跑走左,我聽到佢同D人講話第一道菜佢就叫左龍蝦伊麵仲未上,果然又漏單😓,龍蝦伊麵味道0k但煮耐左有D老. 由於太大碟又太飽關係,係食唔曬😖今次係生日飯,外帶蛋糕佢地係無收切餅費,要讚👍🏻
  • 雞煲翅