2021-08-14
山長水遠為左試呢間德國🇩🇪菜,結果非常失望😞!唔好食之餘價錢貴到一個點😡,完全食唔到德國菜風味。德國🇩🇪豬手:豬手皮好厚,似燒肉皮,硬到咬唔到,肉乾到無朋友,配菜既酸菜有青味,絕!做唔到德國豬手既調味香味。豬排配薯條:呢塊豬排已經幫我切開一舊舊,一食真係忍唔住笑左,味道好似中國既羊肉串既味道,唔知係咪用個d調味料去醃,勁,食到雪味,個刻覺得自己去左一間德國餐廳設計既中國餐,配菜既瓜好苦~🤨😔豬肉薯容:呢個最離譜,鹹到一個點,薯容少又淋曬,豬肉片味道似阿媽平時煲瘦肉粥前用鹽醃來煲一大煲粥既味,鹹得好緊要。薯仔湯:偏鹹,好稀,飲唔到薯仔味。芒果配桃汁🥭:呢個芒果甜,個汁就差少少,唔似新鮮水果,買一送一,提提大家送個杯都要加一,無人同我講。❌❌❌總結呢間野裝修唔錯,食物一般,價錢偏貴,質素味道唔合正比,可以食個景。
薯仔湯:偏鹹,好稀,飲唔到薯仔味。