餐廳: 源成興大排檔美食
資訊:

2018-03-15 1515 瀏覽
早餐依家嘢天天都要食,香港人其實要求的简单,吾系餐蛋面,波蘿油就系腸仔蛋,做得好吃其实應該吾太難。但吾系每間食肆都用心做好。今早幫襯街市茶檔来個沙爹牛肉出前一丁麵加腸仔煎蛋。出来吾夠熱,食落吾覺系出前一丁。湯無沙爹味,牛肉一般。蛋同香腸做得好求其,賣相吾掂,非常失望,但都要收三十多塊錢!如果你系一個用心经營嘅檔主或㕑師,你會如何煮一份好吃嘅早餐来满足你的客人,我相信這完全跟不上厨藝或成本關係,只欠一字記之若“心”!
今早幫襯街市茶檔来個沙爹牛肉出前一丁麵加腸仔煎蛋。

出来吾夠熱,食落吾覺系出前一丁。湯無沙爹味,牛肉一般。

2018-03-06
早餐