2023-10-24 377 瀏覽
因為位唔多, 坐另一邊鋪位, 就要分開叫麵同野飲, 單叫一杯野飲要19蚊, 而且人頭計一人一杯, 但去得食就是但啦, 因為不得不講提供野飲間鋪的服務幾好, 又拎凳仔幫我地放野, 又幫我地催單反而東記就令人失望, 見遲過我地的都有野食, 我地問會唔會漏左, 仲比佢話返轉頭, 話好多單, 唔好催唔好問!因為真係太多遲過我地都食完, 再問先發現真係漏左單, 佢話即整比我地, 未食已經嬲嬲地~我見好多食評都話個麵偏硬, 我地個碗都淋到好似早餐D通心粉咁淋, 完全唔洗咬 個豬扒一般,  味道正常, 但一半都係肥膏 雞翼正常! 只能講44蚊一碗咁多肉份量算係咁, 唔難食但又絕對唔叫好食, 如果住附近行開想食香口野係OK~ 只係唔好有期望就OK~

個豬扒一般,  味道正常, 但一半都係肥膏

雞翼正常!

2023-10-23
30 分鐘 (堂食)