朗豪坊依間Lab10初頭都唔知佢係燒肉店,以為係普通西餐,因為平時行過都唔會聞到有燒肉味,又唔會煙霧彌漫咁,後尾先知係無煙燒肉店❗最高lv個餐有和牛食,但見$298/人既Supreme Set 都已經包左絕大部分野食,牛都有好多款!店內有一個小小自助區,比你拎下d前菜蔬菜,小食炸物,最開心係有綿花糖呀😍好快會有個拼盤同韓式梨汁牛五花上左枱先,可以即刻開始食,食住order下一round,懢番時間😋韓式梨汁牛五花又幾好食,佢醃料夠香,牛五花薄身又多油脂,煎一煎就已經好香口😋牛肩肉,厚切牛舌同牛仔骨都係我比較中意既,牛肩肉口感同牛味都有,牛舌厚身彈牙,牛仔骨就好有油香❤推介大家叫紫菜醬油飯,紫菜夾飯夾燒肉,係會好味到停唔到口🤤甜辣雞翼同五花腩都唔錯👍🏻雞翼微辣幾惹味🔥仲有我心水必點既就係蜆! 慢慢燒到佢開口,入面d汁水滾咁,味道好鮮甜,有驚喜👍🏻另外仲有廣島蠔。蔬菜都新鮮燒完都好好食,特別係翠肉瓜好juicy💦汽水同特飲任飲,整體食物多款,環境ok因為無煙食完唔會成身味,全部qr code落單,上菜速度快,今晚亦無漏單情況,抵食👍🏻

推介大家叫紫菜醬油飯,紫菜夾飯夾燒肉,係會好味到停唔到口🤤

甜辣雞翼同五花腩都唔錯👍🏻雞翼微辣幾惹味🔥

蔬菜都新鮮燒完都好好食,特別係翠肉瓜好juicy💦