2020-06-14
Red Lobster推出了六月Promotion🥳🤩而我超喜愛食海鮮,所以知道有得任食Shrimp🦐當然要同男朋友仔來試試-🎈Endless Shrimp $198/person呢個大蝦無限任食分別可以選擇六款既大蝦菜式﹗而一開始每位客人可先點選其中一款既鮮蝦美食,之後就可以無限任添架啦~當然仲可以額外加$98任飲Stella Artois生啤😎-🎈夏威夷椰子蝦夏威夷椰子蝦炸到很香脆,仲要蝦上面有少許菠蘿粒,食落都幾好味,係感覺有點兒熱氣~-🎈烤大蝦大蝦上都放了菠蘿粒🤣我覺得烤得還可以的,都挺惹味的😳-🎈招牌蒜蓉蝦我都挺喜歡呢個菜式,雖然好普通但配上香蒜牛油汁,完全係可以瘋狂任食😆-🎈爆谷蝦 炸得真係好似爆谷既爆谷蝦😝香脆可口~-🎈大蝦手工薄餅這款手工薄餅係薄脆款,個人感覺很普通,不過不失﹗-🎈大蝦意粉配龍蝦醬呢個真心encore左好多次🥰因為用龍蝦醬黎煮成個味道昇華左﹗食落一點兒都唔會膩,仲會有想繼續食既感覺😚-🎈周打蜆湯 $38散叫左呢個真係好好飲﹗個湯好濃郁同埋有超多蜆係入面,好足料🤩-🔸Red Lobster📍銅鑼灣加寧街8號Fashion Walk地下地下K號舖及1樓
🎈Endless Shrimp $198/person
🎈夏威夷椰子蝦
🎈烤大蝦
大蝦上都放了菠蘿粒🤣我覺得烤得還可以的,都挺惹味的😳
🎈招牌蒜蓉蝦
🎈爆谷蝦
炸得真係好似爆谷既爆谷蝦😝香脆可口~
🎈大蝦手工薄餅
這款手工薄餅係薄脆款,個人感覺很普通,不過不失﹗
🎈大蝦意粉配龍蝦醬
🎈周打蜆湯 $38