近排天氣涼爽咗,所以食雞煲同打邊爐都頻密咗😆 為咗食得冇咁熱氣,Zaza呢日專程Order咗 #至尊重慶雞煲 嘅椰子雞湯底🥥🐔點餐後幾分鐘,侍應好快送上椰青水湯底,再將已經分件嘅全隻大雞、椰子肉、杞子同紅棗,逐一放入煮滾咗嘅湯底裏,真係好服務👍🏻等沙漏計時5分鐘,就可以開餐啦~ 一開蓋,椰子雞湯香味撲鼻而出👃🏻,味道鮮甜;雞件又滑又厚肉,雞味濃郁食完雞件,先慢慢睇吓有乜嘢火鍋配料,事關呢到嘅lunch time打邊爐係「無限時任食」㗎🍲Zaza最鍾意呢到嘅特上牛小排🐮、澳洲肩胛肉眼👀、頂級小肥羊肉片🐐海鮮蝦🦐、日本帆立貝🐚、脆鯇骨腩🐟、雪花肥牛🐂、手打墨魚餅🐙、廣島蠔🦪,青口等都好值得推介飲品同甜品都極多選擇,而且雪糕仲係最近被熱捧嘅香港品牌CocoBerry,又有好少見嘅能得利彩虹雪條,正到呢😋呢度嘅座位仲要好闊落,景觀又開陽,用餐感覺高質👍🏻

呢度嘅座位仲要好闊落,景觀又開陽,用餐感覺高質👍🏻