2019-07-19 2515 瀏覽
女仔就緊係鍾意食甜品, gram係日本好出名大家都知登陸香港之後一直大排長龍, 而好怕等位既我緊係揀冇咁多人既時間先黎啦gram既裝修好有大自然既感覺, 白色既牆身加上綠油油既仿真植物感覺好似坐緊係一個好靚既花園入面食甜品咁最後同朋友叫左2個唔同款式既Pancake, 第一款就係限量發售既Premium Smile Pancake $138, 一份Pancake有3個唔同既味道, 仲有小教學教大家應該點食首先就放平哂3件pancake先跟住就要食左最底果層流心蛋Pancake先, 帶少少咸味既雞蛋配以甜甜地既pancake再加埋蜂蜜一齊食真係唔錯跟住我就試中間果陣, 中間果層係朱古力忌廉, 入面係忌廉同埋一塊朱古力薄脆忌廉唔會好甜, 配埋朱古力岩岩好, 好鍾意呢一層最頂果層係水果, 有士多啤梨, 奇異果, 芒果等等會有少少忌廉, 配埋蜂蜜食, 唔錯另外就叫左個Tiramisu Pancake $118個Pancake 好香咖啡味, 再夾住中層Tiramisu 餡, 甜度適中, 好好食, 朋友讚不絕口仲有巨型Pancake公仔可以打卡, 未試過既朋友快D黎試下啦!!
女仔就緊係鍾意食甜品, gram係日本好出名大家都知

感覺好似坐緊係一個好靚既花園入面食甜品

首先就放平哂3件pancake先
Premium Smile Pancake

跟住就要食左最底果層流心蛋Pancake先,
Premium Smile Pancake

忌廉唔會好甜, 配埋朱古力岩岩好, 好鍾意呢一層
Premium Smile Pancake

最頂果層係水果, 有士多啤梨, 奇異果, 芒果等等
會有少少忌廉, 配埋蜂蜜食, 唔錯
另外就叫左個Tiramisu Pancake $118
甜度適中, 好好食, 朋友讚不絕口
Tiramisu Pancake
2019-07-10