2024-02-22 310 瀏覽
今次來到食來自沖繩嘅鐵板燒坐好之後日籍師傅會先把今日既食材俾你睇睇,跟住就開始啦! 今次呢個鐵板燒Omakase 真係款款都咁好味~菜單有: OKINAWA SAKIZUKE前菜蔬果紅青椒酸酸甜甜 好醒胃 SASHIMI WITH KYOTO KUJO LEEK 油甘魚刺身 配味噌醬 真係食完吾夠喉AMADAI UROKOYAKI WITH KYOTO MIZUNA沖繩的蔬菜新鮮又多汁HIME SIRLOIN SHABU SHABU超滑和牛真係連湯都飲埋 WAGYU HIME BEEF TENDERLOIN原來山葵葉冇咩山葵味🙊黑毛和牛,我就揀咗五成熟,食落嫩口入口即溶,山葵葉做生菜包,平時唔食芥末嘅我,估唔到佢同芥末係咁match既,加埋蒜片同埋海鹽咁食幾好味! WAGYU GARLIC FRIED RICE超香!用和牛粒炒飯,牛肉的油,配上蒜蓉,粒粒分明的飯,超好味喔~ HOMEMADE ICE CREAM甜品方面 是Home Made 士多啤梨雪糕配朱古力泡芙,雪糕好滑,Puff 是濃濃的朱古力味 COMPLIMENTARY 1 DRINK新鮮嘅青檸檬西柚汁飲落去好清新
今次來到食來自沖繩嘅鐵板燒
坐好之後日籍師傅會先把今日既食材俾你睇睇,跟住就開始啦!
今次呢個鐵板燒Omakase 真係款款都咁好味~

菜單有:
OKINAWA SAKIZUKE