2023-12-21
🐷先生難得話要浪漫一下,帶我去黃金個邊行下,感受下外國節日氣氛😊係1樓搵個地方坐下,未到正餐時間,所以餐廳開放戶外位置可以比大家食下小食飲下野傾下計😌而且高一層睇日落開揚好多🔸花束拼盤_Cold Cut PlatterOmg,靚到咁既💕真係同手拎既花束💐無分別呀,只係佢係食得,入面有幾款唔同既火腿、芝士、果仁同煙三魚而組成😌🔸吉列拼盤配他他醬有吉列蠔2隻吉列蝦2隻同埋薯餅,金金黃黃好吸引,咬落「索」「索」聲🔸Shiso Sour由紫蘇葉、柚子同vodka調制而成,以為紫蘇葉個味道會好出,點知佢哋又好中和,同埋個味超易入口連唔飲酒嘅我都飲咗幾啖🔸Blood Orange TONIC唔飲酒既我叫左tonic,淡淡既血橙味🔸海鮮稻庭烏冬好足料,大大隻彈牙虎蝦、鮮甜既帶子同爽口既魷魚🦑配上稻庭烏冬在Rosie芝麻醬,好滿足☺️推介e個唔使好高消費,但又可以浪漫一下嘅好地方😊
而且高一層睇日落開揚好多
🔸花束拼盤_Cold Cut Platter
🔸吉列拼盤配他他醬
🔸Shiso Sour
🔸Blood Orange TONIC
唔飲酒既我叫左tonic,淡淡既血橙味
🔸海鮮稻庭烏冬
推介e個唔使好高消費,但又可以浪漫一下嘅好地方😊