尋日諗住搞搞新意思,同男朋友兩個去左東區食飯聽住呢頭既朋友介紹,鰂魚涌海山樓入面開左間新潮cafe,於是就去試試講真個句,一見到果個海山樓真係有D嚇親,"UP DUP" 到一個地步.......不過遲出門口,成9點先去到,肚又餓又唔熟個區,都要頂硬上是日set menu,雜菜湯/salad main dish 飲品。男朋友叫左黑汁牛扒長通粉,我叫左蕃茄海鮮長通粉,因為好肚餓,再加叫左一碟帆立貝小食~我碟蕃茄海鮮長通粉,幾好食!尤其要讚塊魚,煮得岩岩好!佢碟黑汁牛扒長通粉,無試因為戒左食牛。佢就食得超快,不過唔知係因為好味定肚餓喇哈哈!帆立貝小食!推介!好惹味呢個都係成餐既重點之一,荔枝特飲,甜甜地,唔錯最後仲要食唔飽,加叫蜜汁雞翼,都係幾好的選擇成餐so far食得幾開心,最緊要係又好味又抵食,仲要格局唔錯(幾有style會播下my little airport),有機會會再黎~
尋日諗住搞搞新意思,同男朋友兩個去左東區食飯
不過遲出門口,成9點先去到,肚又餓又唔熟個區,都要頂硬上

我碟蕃茄海鮮長通粉,幾好食!尤其要讚塊魚,煮得岩岩好!

帆立貝小食!推介!好惹味

呢個都係成餐既重點之一,荔枝特飲,甜甜地,唔錯

最後仲要食唔飽,加叫蜜汁雞翼,都係幾好的選擇

2012-11-17
  • 帆立貝小食