(非會員)
我阿媽無瑞瑞話請我食Buffet,叫我星期五放假唔好約人.我、阿媽、阿妺一行三人未夠十二點就到咗,帶位嗰姊姊帶咗我哋去張卡位度,姊姊可能見我哋有番咁上下身形,問我哋怕唔怕出入唔方便,可轉其他位比我哋我阿媽唔使,我同阿妺就同阿媽講乜佢坐得落卡位個場都真係幾OLD FASHION,都知阿媽無咁好死唔好講咁多,攞嘢食先,先攞最愛的生蠔和魚生以Buffet來說味道都幾好,但聽到隔離枱個C奶,一路食一路話唔夠新鮮,但佢兩個人就足足攞左成20隻生蠔仲要不停攞...真好笑到熱食喇,一般Buffet有的燒牛肉,燒羊都有另外都幾多未見過的嘢食,有田雞腿、水煮牛肉本人最愛是這兩味,因不是常常都有得食之後位待應生突然問我哋係唔係有人生日我阿媽叫我比身份証比人登記吓...我月尾先生日,阿媽話四月就ok原來生日唔使錢,唔怪得請我食喇之後到阿妹最愛的甜品喇,我阿妹好似唔怕肥乜都食,佢話BLUEBEERRY CHEESE CAKE好食,真係幾好我都食咗三件埋單吓..$320有找,仲要有個Cake攞走我阿媽就底囉其實除咗個場舊D外,食物同服務都幾好,尖沙咀來說,真係幾平都唔係人講到咁差
我阿媽無瑞瑞話請我食Buffet,叫我星期五放假唔好約人.

我阿媽唔使,我同阿妺就同阿媽講乜佢坐得落卡位

個場都真係幾OLD FASHION,都知阿媽無咁好死
唔好講咁多,攞嘢食先
,先攞最愛的生蠔和魚生
以Buffet來說味道都幾好,但聽到隔離枱個C奶,
一路食一路話唔夠新鮮,但佢兩個人就足足攞左成20隻生蠔
仲要不停攞...真好笑

到熱食喇,一般Buffet有的燒牛肉,燒羊都有
另外都幾多未見過的嘢食,有田雞腿、水煮牛肉
本人最愛是這兩味,因不是常常都有得食
之後位待應生突然問我哋係唔係有人生日
我阿媽叫我比身份証比人登記
吓...我月尾先生日,阿媽話四月就ok

原來生日唔使錢,唔怪得請我食喇
之後到阿妹最愛的甜品喇,我阿妹好似唔怕肥
真係幾好我都食咗三件
埋單吓..$320有找,仲要有個Cake攞走
我阿媽就底囉
其實除咗個場舊D外,食物同服務都幾好,尖沙咀來說,真係幾平
都唔係人講到咁差

2009-04-03