2023-12-16 42 瀏覽
時光逆流 Revtime地址:中環雲咸街41號文靜大廈地下低層中環收工後想同朋友靜靜地chill 1 chill,依間時光逆流Revtime的確係一間唔錯既選擇,如果唔係朋友帶我去都唔知中環蘭桂芳附近有間平靚正既餐廳☺️!餐廳位於蘭桂芳附近既雲咸街一條巷仔,比較隱蔽,岩晒想靜靜地傾吓計既朋友😆 餐廳環境比較溫馨感覺,平日既夜晚唔算多人。坐低左之後,侍應都好細心咁走埋黎介紹餐廳俾我地,推介咗雞卷定食同埋和牛漢堡定食,我地又未有咩意見,所以一於試吓佢地既推介😊澳洲和牛漢堡定食 $168和牛肉汁鮮嫩多汁,一咬落去,肉質彈牙,好滋味!漢堡面頭有隻雞蛋,一切開隻蛋,蛋漿滲晒落隻包到,真係好Juicy!定食仲有多隻流心蛋,烏冬,沙律同埋湯😊非常之豐富!酒釀雞卷定食 $168雞卷嫩滑多汁,雞肉包裹住香濃既酒釀醬汁,每一啖都散發出誘人既香氣!鍾意食雞肉既唔好錯過!食到好滿足👍👍時光逆流招牌蛋糕 $68最後叫咗個招牌蛋糕!一上到枱,已經覺得舊蛋糕好靚!好想食!食落去係芝士蛋糕黎,口感好甜好豐富,味蕾感到衝擊😆👍色香味俱全!
時光逆流 Revtime
地址:中環雲咸街41號文靜大廈地下低層