2023-02-26
經過見到呢間門外放著黑膠播舊歌嘅懷舊車仔麵店,覺得幾特別,就入去食個lunch。lunchtime比較多人,但店員都好快手,都幾快有位了。值得一讚嘅係店員服務好好,雖然係大排擋感覺,但客人落單後再有要求都會處理好!【大大隻雞脾飯】除左車仔麵外,呢到都有飯,而且都有水準!🐔蒜油生炸鷄髀飯$57- 完全無expect過咁大隻雞脾,外皮炸到好鬆脆再灑上蔥蒜等,好惹味,入面肉質juicy,最開心係仲有溫泉蛋🤭份量好足夠,滿足!【懷舊車仔麵】🌟五餸車仔麵$60- 車仔麵同樣係大大碗,麵幾入味,配料都有水準。咖哩魚蛋咖哩味濃之餘,好彈口;豬手紋到淋香入味,仲有好多筋,必食😋另外咖啡都好有大牌檔風味,滿滿咖啡香,而唔係沖粉出來嘅感覺。呢到真係有特式得來有水準,更加係旺區裡少有地平價野食🤩
【大大隻雞脾飯】
除左車仔麵外,呢到都有飯,而且都有水準!
🐔蒜油生炸鷄髀飯$57
【懷舊車仔麵】
🌟五餸車仔麵$60
呢到真係有特式得來有水準,更加係旺區裡少有地平價野食🤩