2020-10-29
今晚繼續光顧良心小店,尖沙咀有間好旺既串燒店,仲有手工啤酒🍻,岩哂年輕一代收工去輕鬆一下!果然,上到去真係好旺場🧞♂️坐低叫支男士首選好朋友先,淨係個啤酒樽都贏晒,一定要打個卡先🧞♂️東革阿里味道帶苦澀,有啲似人蔘,飲開重麥味既朋友可以試吓🧛♂️可能多人幫襯,串燒要等耐啲,款式就好多種可選擇:海鮮/雞/牛/羊/豬/蔬菜🧚♂️芝士蟹籽玉子燒有滿滿的芝士,岩哂芝士控,燒起好香。鹽燒牛切牛舌有五大件,一定要叫。好重牛味,咁大件都唔會話燒到老哂🧚♂️除左鹽仲食到少少咖喱味,有驚喜微辣肉碎原條燒茄子🍆 好juicy,加埋肉碎令燒茄子多個層次,不過我覺得可以再辣啲🧛♂️自家製惹味燒雞肉串,每枱都叫,我哋當然又試下🧞♂️雞肉好滑溜,燒完既表面保留左啲雞油,好香!食完原味,可以自己再落啲孜然粉仲正汁燒原隻魷魚,呢個等得最耐,但食到炭火烤既味道,好用心。魷魚鬚好爽,最岩送手工啤🧞♂️
芝士蟹籽玉子燒有滿滿的芝士,岩哂芝士控,燒起好香。