2024-06-25
🎀旺角。成為貓奴一天的體驗🐱🎀🪄店名* #貓之茶房🔮地址* 旺角弼街60號1樓🔮🗾分店地區🗾 旺角,尖沙咀,荃灣💰價錢$263 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西式➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵今日同細妹慶祝生日 由於平時見到佢都好中意貓 所以就安排左晏就黎貓cafe玩下 呢個cafe環境幾乾淨同舒服 主要以杏色為主調 空間好寬敞 岩曬貓貓周圍跑 設多張高矮檯凳比客人休息或玩boardgame 同埋有一個密閉空間系比客人拎蛋糕同斟茶 防止貓咪會誤傷 另外店鋪有好多軟墊,攀爬架,貓玩具等 簡直就係貓貓既天堂😍🍽️食物質素🍽️貓cafe主要玩貓為主 所以提供既食物種類唔算太多 有少量既蛋糕及三文治,曲奇餅提供 以及有咖啡,茶可以供購買飲用 價錢由$10-$19 性價比高~👀評分💖💖💖💖🪄玩貓🐱 首小時$58/1 次小時$38/1 貓零食$12店鋪更會提供貓零食供客人購買 用左餵養貓咪 有一點令我覺得舖頭好貼心既系 舖頭唔會為左賺錢就係甘叫客人買零食比貓咪 佢地會分類邊啲貓咪系需要減肥唔
🪄店名* #貓之茶房
🔮地址* 旺角弼街60號1樓🔮
🗾分店地區🗾 旺角,尖沙咀,荃灣
💰價錢$263 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵
🍽️食物質素🍽️
🪄玩貓🐱 首小時$58/1 次小時$38/1 貓零食$12
店鋪更會提供貓零食供客人購買 用左餵養貓咪 有一點令我覺得舖頭好貼心既系 舖頭唔會為左賺錢就係甘叫客人買零食比貓咪 佢地會分類邊啲貓咪系需要減肥唔可以餵零食 而且限制客人購買既頻率同數量 十分貼心😆差唔多時間見到店員餵貓咪食主食 態度都好溫柔 好似當佢地bb甘😉呢度啲貓貓都好可愛 不過可惜唔比抱抱怕傷到佢地 毛髮好柔順好有光澤度一定有貼心打理🤗如父哦啲貓咪可以嗲啲痴身啲甘就好啦🤣
🪄朱古力松露蛋糕 $19
外面有一層朱古力皮包住 味道有少少甜 朱古力味濃郁
🪄芝士火腿三文治 $18
三文治比較飽肚 味道正常 價錢便宜
🪄Latte $22
咖啡味比較淡 如果多啲奶會更好~
(5個💖為最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️