以前中學個時係旺角補習,已經成日經過呢間,啲梳乎厘睇落超吸引,最近開始係附近出入多咗,留意到佢哋做緊夏日感謝祭,特登搵咗朋友同我一齊掃街🥰炎燒布丁梳乎厘 ($50/2pcs)係佢哋嘅招牌作,梳乎厘本身口感軟綿,加埋店員會用火槍將表面焦糖燒至金黃色,焦糖面令成份梳乎厘口感更加豐富😆再配搭吉士醬食真心好邪惡😈 其實而家做緊promotion第二份半價,好後悔冇嗌多份🥹 加配嘅3.6牛乳軟雪糕都勁重奶香,而且好滑,$10其實加得抵🤪Tiramisu牛角包窩夫 ($38 ☞ $28) 仲因為夏日感謝祭有75折🤪面頭灑滿咖啡粉,食落mascarpone cream勁香,帶少少嘅酒味,唔會太甜🤎牛角包窩夫帶牛油香,仲要新鮮熱辣辣整出嚟窩夫外脆內軟,個質感真係超正🤤焙茶日本3.6牛乳奶昔 (+$38)飲落去奶味超~濃郁,同焙茶嘅炭烤香平衡得好好,feel到係用濃厚嘅奶打出嚟而唔係溝粉用香精嘅足料奶昔🤍面頭仲灑咗好多焙茶粉同cream飲落去係幸福嘅味道(*¯︶¯*)總括嚟講,其實個人覺得佢哋定價本身都好親民,而家做埋promotion真心抵到爛,極度推介大家過嚟一試🫶🏻不過係人龍有時會長啲,大家都要做

總括嚟講,其實個人覺得佢哋定價本身都好親民,而家做埋promotion真心抵到爛,極度推介大家過嚟一試🫶🏻不過係人龍有時會長啲,大家都要做定排隊嘅心理準備呀😛
外賣自取