天氣凍返小篇👧🏻同朋友去左位於旺角朗豪坊附近火鍋放題餐廳,早中午可以供飲茶,晚上可以食雞煲、火鍋、燒肉海鮮放題。有兩款肉類主題套餐選擇,我地選擇左美饌B雞煲海鮮放題套餐,有美國SRF黑毛和牛任食。⭐雞煲坐低就問我地雞煲要咩辣,大、中、小選擇,小篇唔太食得辣當然選擇小辣啦😂,雞煲麻香少少辣,好惹味,份量岩岩2人份量,可以留肚食其他,仲有幾款小食提供。⭐新鮮刺身刺身拼盤有三文魚、魷魚、甜蝦、八爪魚等等,新鮮鮮甜。⭐火鍋我地叫左鴛鴦湯底,推介胡椒豬肚鍋,好暖胃,胡椒味突出。先上海鮮拼盤,有鮑魚、蟶子、海蝦等海鮮新鮮鮮甜。‼️之後可以QR code 落單簡和牛食。美國SRF黑毛和牛,油脂分佈均勻,牛味重,入口軟嫩,唔錯🤭。另外小編👧🏻推介手打蝦滑、黑松露鯪魚滑、手打牛肉丸、蔬菜拼盤都值得encore😋.⭐燒肉食完火鍋又可以開始食燒肉,咩願望都滿足晒😂,可以叫和牛、牛舌、牛柳粒燒,食物種類多。⭐飲品和雪糕自助形式,好多款嘢飲可以選擇。重點是每人可以有一杯movenpick雪糕,為呢餐畫上完美句號,好滿足😋——————————————————💕Encore指數:4/5 💕環境:4/5💕推介指數:4/

天氣凍返小篇👧🏻同朋友去左位於旺角朗豪坊附近火鍋放題餐廳,早中午可以供飲茶,晚上可以食雞煲火鍋、燒肉海鮮放題。有兩款肉類主題套餐選擇,我地選擇左美饌B雞煲海鮮放題套餐,有美國SRF黑毛和牛任食。

雞煲

⭐新鮮刺身

刺身拼盤有三文魚、魷魚、甜蝦、八爪魚等等,新鮮鮮甜。

火鍋

⭐燒肉

⭐飲品和雪糕

自助形式,好多款嘢飲可以選擇。
——————————————————

💕Encore指數:4/5
💕環境:4/5
💕推介指數:4/5
——————————————————
📍喜亭軒
旺角亞皆老街16號旺角商業大廈3樓
#喜亭軒 #旺角美食 #旺角好去處 #旺角必食 #旺角打邊爐 #雞煲 #打邊爐 #和牛 #和牛火鍋