某日放工好想食拉麵,搵咗呢間喺其他地方有分店嘅拉麵店🍜心諗連鎖店應該信心保證👌🏻大部份日本拉麵店只係以豚骨湯做湯底,而呢間除咗豚骨湯之外,仲有其他幾款湯底,例如主打嘅雞白湯、蟹湯、醬油、鹽味、黑蒜油等等較多選擇👍🏻😆湯底比較濃郁😋除咗拉麵,仲有多款串燒選擇🏮蟹湯拉麵 細 配料有一片叉燒、大量嘅蟹肉、半隻糖心蛋、紫菜、木耳絲🤩第一啖湯充滿蟹肉鮮味,杰身湯底感覺好厚實🏮醬油拉麵 細 同樣地配料好豐富🥳有兩塊慢煮雞肉,一片慢煮叉燒、半隻糖心蛋、紫菜、木耳絲😚拉麵煮得啱啱好😋都幾掛湯👍🏻👍🏻醬油湯底味道適中,唔會太鹹😌雖然叉燒比較瘦,但可能慢煮嘅關係,肉質幾滑嫩🥹雞肉口感幾特別有啲爽口🤔🏮明太子雞翼 雞翼脹卜卜,入邊充滿着明太子,入口幾juicy 🏮雞腎+鹽燒雞腿肉 雞腎味道正常,質感幾爽脆😌雞腿肉比較濃味,不過肉質有少少柴

🏮蟹湯拉麵 細

🏮醬油拉麵 細

🏮明太子雞翼
雞翼脹卜卜,入邊充滿着明太子,入口幾juicy

🏮雞腎+鹽燒雞腿肉
雞腎味道正常,質感幾爽脆😌雞腿肉比較濃味,不過肉質有少少柴