2017-02-17
想同一班姊妹一齊補祝生日同情人節, 上openrice見到有呢間幾多好評既樓上cafe就黎試下佢個大廈入口真係好易就miss左, 要認住大大個「金X郎」綠色招牌, 係果度行入去搭lift佢個環境同睇相一樣真係幾靚, 雖然唔算大但都坐得幾舒服, 幾有feel Dinner Set有4款比你揀, 有意粉有飯Set仲有湯(好足料), 蒜蓉包(呢個好好食)同埋野飲, 都幾抵食9個人叫左6個set, 再加幾款小食同野飲, 個個都好飽呢度D野食都幾足料,比個讚佢地!煙鴨胸意大利飯呢個拿破倫意粉好食個雜菜湯極力推薦呢個菇!好juicy朋友既香蕉朱古力果日我叫左花茶 玫瑰花加洋甘菊 但唔記得左影低佢呢個花茶好足味 仲可以無限加水 超好👍推介大家試試果日上黎都幾多人, 所以想去試既話建議大家最好都book檯/打個電話去問下兩個老闆都好nice, 係咁問佢地拎呢樣拎果樣都笑笑口對人, 仲會同你講下笑推介大家上去試一試
Dinner Set有4款比你揀, 有意粉有飯
9個人叫左6個set, 再加幾款小食同野飲, 個個都好飽
呢度D野食都幾足料,
比個讚佢地! 煙鴨胸意大利飯 呢個拿破倫意粉好食 個雜菜湯 極力推薦呢個菇!好juicy 朋友既香蕉朱古力
果日我叫左花茶 玫瑰花加洋甘菊 但唔記得左影低佢
呢個花茶好足味 仲可以無限加水 超好👍