2015-10-12
朋友曾經喺呢間餐廳度舉行BBQ派對...BBQ環境唔錯!見到呢度原來都有晚餐...所以叫埋朋友來試一試個晚餐!七點半左右嚟到,好好彩唔需要等位!然後我地就決定叫一個沙律丶一個小食同埋一個主菜!首先叫一個煙三文魚和風胡麻凱撒沙律…再叫一個蜜糖雞翼…最後就叫一個晚餐-黑松露海蝦意大利飯!加$38 可以多一客鵝肝多士/$88 半打美國生蠔煙三文魚和風沙律配胡麻醬,感覺好清新!煙三文魚份量多,而且擺切得精美!蕃茄、生菜好新鮮,所以食落都好有爽口!比一般凱撒沙律優勝!主菜-黑松露海蝦意大利飯海蝦味道不錯,有鮮味亦有忌廉味!而黑松露嘅味道則是淡淡滲出,味道唔會蓋過整碟飯!飯入面有不少菇類同埋洋蔥令意大利飯整體口感提升! 飯嘅硬度亦剛好,不會太硬!令人驚喜呢間餐廳有如此水準!小食-蜜糖雞翼呢個蜜糖雞翼都令人相當讚嘆!拎出嚟嘅時候香味已經撲鼻 賣相亦都好吸引!咬落去肉汁已流出,而且蜜糖嘅味道亦都好濃!配合埋雞肉一啖一啖咬落去真係好好食呀!鐘意食雞翼嘅粉絲要點喔!整體ok, 價錢合理!
主菜-黑松露海蝦意大利飯
小食-蜜糖雞翼
整體ok, 價錢合理!