2022-07-23 37 瀏覽
👍🏻 一人一鍋超級抵食 由湯底、配料、飲品都可按自己需要/喜好叫 咁就唔需要擔心朋友食唔食😌湯底的話我地覺得好出色!今次試左麻辣湯🌶同美人雞湯 前者麻且微辣 適合大眾口味 搭配牛肉一絕🐮後者便是金黃色嘅濃濃雞湯 清甜有少少奶香味道 推介配豬肉一齊食🤗配料推介:✅和牛盛合A/B兩款我地都試晒 其實分別係在於你要A4和牛牛肩/ 極黑和牛牛小排👻鍾意油脂感較重可選A 鍾意牛肉味較濃就可揀B 盛合中其他牛🐮雞🐔豬🐷 既搭配則一樣 就好似懶人包(肉類:)A4和牛沙巴當牛肉同脂肪比例平均 而且油花好靚 淥一淥食 直頭入口即溶🤗非常推薦(配料類:)芝士腸、魚皮餃、午餐肉(素菜類:)皇帝菜、枝竹(特色推介類:)麻辣鴨血、炸魚皮注意事項⚠️- 餐廳非常好味抵食😋經常滿座 唔想等得耐就提早訂檯- 最低消費一人一鍋- 一開始店員會將調味料及醬油擺放在枱上 可按自己喜好調配醬汁💕

👍🏻 一人一鍋

配料推介:
✅和牛盛合A/B

(肉類:)A4和牛沙巴當
(配料類:)芝士腸、魚皮餃、午餐肉
(素菜類:)皇帝菜、枝竹
(特色推介類:)麻辣鴨血、炸魚皮

注意事項⚠️
- 餐廳非常好味抵食😋經常滿座 唔想等得耐就提早訂檯