最近來到旺角,被御石燒既招牌吸引,決定入去一試。餐廳環境乾淨企理,店員態度親切友善。☺️😊我自己就從來無食過石燒牛,見個價錢都唔算貴,所以就同朋友叫左兩個set。😌😎我地叫左極上級黑松露吉列牛同御燒特級牛小排,兩道都令人有驚喜。😍🤩黑松露吉列牛外層酥脆🤤,肉質軟嫩多汁,配上濃郁的黑松露醬,香氣四溢,令人回味無窮。而御燒特級牛小排肉質鮮美,帶有淡淡的炭香,配上特製醬汁,更添風味。兩道set都有糖心蛋、紫菜飯同汽水。糖心蛋滑嫩可口配埋紫菜飯簡直係完美配搭。整體而言,御石燒的餐點品質高,價格合理,絕對值得推薦給鍾意日式料理既朋友們。下次黎旺角,不妨黎御石燒試下抵食既日式石燒牛,如果唔食牛既食客都有其他菜式選擇架!😉