2020-12-03
每次行過令居酒屋都會被佢日式既裝潢吸引住, 同埋都必定會見到有人等位今日時間尚早, 我同朋友5點幾左右就去到, 食個早dinner餐廳裡面既環境都好有日式既感覺架餐廳有好多種唔同類型既日本料理供應, 款式都幾多而我個人最推介既就石板燒, 有澳洲同日本既和牛, 仲要價錢勁抵食我地叫左個日本A5和牛200G, 估唔到200G原來都好多, 有8-9片睇個脂肪分佈已經流哂口水, 店員仲會幫忙燒埋個和牛真係入口即溶, 非常好食, 估唔到200幾蚊可以食到咁高質素既和牛如果2個人食既建議150g, 因為可以試多D其他款式另外推介大家食清酒廣島生蠔, 店員向我地介紹呢款食法餐廳已經好細心地起左蠔肉, 首先放入清酒入面浸30秒然後食之前飲1啖清酒, 跟住再食蠔肉, 鮮味蠔肉裡面再加上清酒香食法特別又好食, 而且價錢只係賣$28/隻, 真係抵呀!!另外仲叫左2款熟食, 就係清酒煮大蜆個清酒湯味道好香好濃, 大蜆既精華加埋清酒, 成個湯汁都飲哂銀雪魚西京燒, 魚油味超香唔會腥魚皮燒到少少脆, 好味!!最後就就係叫埋甜品日式芝士餅作結成餐飯都超滿足餐廳仲做緊優惠, 清酒可以買一送一味道都唔錯, 易入口, 都
餐廳裡面既環境都好有日式既感覺架
餐廳有好多種唔同類型既日本料理供應, 款式都幾多
睇個脂肪分佈已經流哂口水, 店員仲會幫忙燒埋
如果2個人食既建議150g, 因為可以試多D其他款式
另外推介大家食清酒廣島生蠔, 店員向我地介紹呢款食法
餐廳已經好細心地起左蠔肉, 首先放入清酒入面浸30秒
食法特別又好食, 而且價錢只係賣$28/隻, 真係抵呀!!
另外仲叫左2款熟食, 就係清酒煮大蜆
銀雪魚西京燒, 魚油味超香唔會腥
魚皮燒到少少脆, 好味!!
最後就就係叫埋甜品日式芝士餅作結
成餐飯都超滿足
餐廳仲做緊優惠, 清酒可以買一送一
味道都唔錯, 易入口, 都幾正架
係旺角想食日本野真係要去試下