2023-06-13 53 瀏覽
去到旺角唔一定要食放題打邊爐,亦都唔想幫襯周圍都係嘅連鎖店,反而今次想幫襯吓啲小店,經過砵蘭街見到呢間西餐廳,覺得幾得意就行咗入去試吓~👫🏻叫咗個二人餐,是日餐湯係南瓜湯,好甜好濃郁🥘食到南瓜蓉非常足料🥰餐廳重提供左自助沙律,有得選擇自己鍾意食嘅蔬菜同埋醬汁真係好🥗西班牙黑毛豬扒拼鵝肝🐗廚師勁有心思,成件事好似藝術品咁,風乾左嘅芋頭片,中間蓋左個心形圖案,淨係賣相都值回票價😍黑毛豬夠厚身,咬落去好彈牙,加埋片煎到好香嘅鵝肝,真係好邪惡🤩西班牙海鮮飯🦐🦑師傅拎出嚟我已經好驚訝,估唔到西班牙海鮮飯都可以整到咁靚,勁igable 唔相機食先都對唔住個廚師,隻虎蝦又大隻又好食,仲有大大嘅青口、帶子同炸魚仔,簡直係色香味美😋二人餐仲會有兩杯嘢飲同甜品🍰成,餐飯好滿足~溫馨提示:餐廳最近做緊promotion,所有飲品買二送一 (15:00-20:00)另外餐廳設有新鮮生蠔吧,價錢$54起,每日會有約6至8款時令生蠔,買三隻送一隻,下次一定要嚟試吓先得🤩Gogorock#天天foodies#天天飲食_旺角評分:8/10 #gogorock #旺角美食 #Steak #牛扒 #豬扒 #hkig #f

西班牙黑毛豬扒拼鵝肝🐗

西班牙海鮮飯🦐🦑

二人餐仲會有兩杯嘢飲同甜品🍰成,餐飯好滿足~

溫馨提示:

Gogorock
#天天foodies
#天天飲食_旺角
評分:8/10

#gogorock #旺角美食 #Steak #牛扒 #豬扒 #hkig #foodphotography #foodphoto #hkfoodblogger #偽食評家 #食評 #食好西 #hkfoodies #instafood #一路食一路post #相機食先 #手機食先 #yummy #delicious #ilovesharefood #全力食 #日日食 #instafood @gogorockhk