2021-12-12
入冬時間,就係燒烤邊爐出場既季節,今日小妹拉埋男朋友過黎旺角食RUNNING 燒,一間韓式燒肉店燒肉放題套餐分由午市提供到晚市,每節110分鐘任燒海鮮豬牛雞蔬菜等燒物,當中午市/1920前離座/2130後入座 更享有全單7折優惠埋位坐低後侍應給予一張2D barcode 紙,疫情底下,全店已走電子落單系統,相當衞生岩心水既肉類click 哂入購物車一次過落單,快捷方便生肉類:小妹同男友主要叫左黑豚肉,五花腩卷、腸仔、雞件、雞脾肉,大部分肉類已經預先用調味料醃過,肉色鮮紅,新鮮度99分蔬菜類有生菜(用黎包肉食)、茄子🍆、冬菇、雞脾菇等,已切片上,相當方便等食既過程要相當有耐性,好彩有男朋友親自操刀,小妹坐住等食海鮮類:作為蠔友我誠實推薦芝士/原味生蠔比大家,雖然燒既時間比較耐(約20mins)但係慢燒下既蠔真係嫩滑d 炸物類想食即叫即有既炸物類,小妹馬上推薦柚子味炸雞+原味炸雞比大家,皮脆肉嫩,相當出色另外,炸餃子🥟亦唔錯,十分香口特別推薦 - 紫菜玉子飯燒完既肉片放入碗入面,撈埋蛋黃汁,絕對會好味到令你食到停唔到口飲品類:提供凍罐裝汽水、無糖茶、酸奶👍🏻燒左接近兩個燒肉放題,我同男友由
岩心水既肉類click 哂入購物車一次過落單,快捷方便
生肉類:
蔬菜類
等食既過程要相當有耐性,好彩有男朋友親自操刀,小妹坐住等食
海鮮類:
炸物類
特別推薦 - 紫菜玉子飯
飲品類:
提供凍罐裝汽水、無糖茶、酸奶👍🏻
燒左接近兩個燒肉放題,我同男友由內暖到外,儲夠脂肪過寒冬啦