2021-10-09
🇭🇰旺角鬧市中的小巷高質西餐😋平日來應該不用book位 我晚上食飯時段去都唔使等~可能係舖頭門口不起眼 入面都甚少裝修裝飾嘅緣故🙈阿根廷紅蝦伴龍蝦汁闊蛋麵($118)闊蛋麵煙un 有咬口 龍蝦汁濃郁~幾好食呢個👍🏻脆炸軟殼蟹意大利飯($108)呢個完全唔掂!!成餐飯最失望就係呢個😢個軟殼蟹係淋 來貨都係冰鮮 呢個價錢都預咗 不過炸物最棹忌就係一啲都唔脆口 炸皮淋咗不特止 道菜上到枱唔係熱 意大利飯都好麻麻🥲千祈唔好嗌呢個!肉眼配燒汁($198)正常發揮的扒 牛味都濃郁既😆不過肉質略嫌有啲鞋 冇乜肉汁~芝士蟹肉牛油果🥑($88)超級好食呀呢個!有驚喜😍完全估唔到呢個配搭咁match~勁鮮味😆牛油果都好creamy 鵝肝多士(+$30)呢個價錢好抵 鍾意食鵝肝一定要加!!除咗個軟殼蟹意大利飯 其他都OK的!最鍾意就係食佢個牛油果 如果我會再次拜訪都應該因為個牛油果🤣佢係啲小巷入面 我相信都係因為呢個原因所以佢定價咁平 但食物質素都ok 所以性價比不錯👍🏻若果你喺旺角行完街 又唔想夜晚時間要排隊等食飯 又唔使特登搵打卡餐廳 又想食到一間唔會中伏嘅西餐~呢間我還是推介的👌🌟推介分數(2.5/5
旺角鬧市中的小巷高質西餐😋
阿根廷紅蝦伴龍蝦汁闊蛋麵($118)
闊蛋麵煙un 有咬口 龍蝦汁濃郁~幾好食呢個👍🏻
脆炸軟殼蟹意大利飯($108)
肉眼配燒汁($198)
正常發揮的扒 牛味都濃郁既😆不過肉質略嫌有啲鞋 冇乜肉汁~
芝士蟹肉牛油果🥑($88)
超級好食呀呢個!有驚喜😍
鵝肝多士(+$30)
呢個價錢好抵 鍾意食鵝肝一定要加!!
🌟推介分數(2.5/5)
絕對真實食評 非專業 純粹分享個人感受❤️謝謝支持🙏🏻
📍 LA Restaurant & Dessert Bar (旺角)
旺角通菜街25號地舖