2021-07-04 212 瀏覽
放工時間周圍都好多人,返左全日工真係唔想再同人逼,所以一於去啲人流較少嘅樓上cafe吧!誠如所料,舖頭嘅間隔闊落,每枱都有足夠私隱傾密計,環境唔錯!食物方面因為我地兩個女仔,所以就淨係order左個肉醬焗薯、忌廉明太子意粉同埋一杯繽紛樂朱古力share黎食~肉醬焗薯味道合格,薯蓉口感上可以再有口感啲,但肉醬調味偏向酸酸甜甜,配埋芝士我覺得係會愈食愈上癮的~忌廉海鮮明太子意粉果然係全店招牌,個汁十分creamy同埋有陣陣海鮮味,明太子嘅辣味令全個意粉味道昇華左,係超出一般餐廳嘅水平!推薦💕💕👍🏻最後嘅繽紛樂朱古力真係加入左繽紛樂,令飲品口感豐富左,不知不覺間就飲哂了~滿足的一餐☺️