2022-07-17
約朋友旺角食飯,唔知食咩好,朋友就提議食呢間放題,正價時段$268/位,魚生壽司日本料理多款選擇,一定啱食。魚生都幾新鮮。我最鍾意三文魚肥美😋,帶子雖然開咗邊,都幾厚身而且鮮甜😍。壽司卷物軍艦都幾多款式,其中有個白松露油甘魚壽司幾特別幾好食😋,海膽手卷的的骰骰,迷你size,唔怕食飽個肚🙊燒物之中有燒牛舌、比目魚西京燒都推介,另外羊架都好香孜然粉味,有羊味唔太羶。焗蠔本身我哋以為會係原隻連殼局,點知佢係拆咗肉擺落錫紙兜局嘅,個樣有啲似蛋撻😝蠔肉細細,但係都有蠔味唔會腥。天婦羅我哋就試咗蝦😋,炸物之中有個榴槤波幾香榴槤果肉,流心效果幾正👍🏻放題竟然有花膠食,見到有就梗係要試吓啦,點知件花膠又真係幾大嚿幾似樣喎👍🏻呢度甜品除咗可以出去自助區拎雪條,仲每人限有一杯Häagen-Dazs或者Movenpick雪糕😍