2024-08-04
宜家為大家介紹我剛剛試過嘅一間好食,位於旺角既日本烤肉放題店「本場」。之所以我會選擇佢,係因為佢嘅菜式既創新又獨特,烹調技巧亦非常精湛,更採用新鲜食材去炮製!🎉🍽️👍🥩頂級澳洲和牛海鮮放題套餐🥩一試就深得我心嘅呢款套餐,佢採用頂級澳洲和牛加上新鮮地道嘅海鮮製成,而且係無限供應!食材新鮮,煮得啱啱好,每一啖都覺得好滿足。🐮🐟🦐😍🍷極品牛小排, M8和牛封門柳, M8和牛牛板腱🍷每一款都有佢自己嘅獨特口感。食落去就感覺到肉質鮮嫩,味道飽滿,係我心目中嘅第一名。🍖🥩😋🍄牛油金菇🍄用上新鮮金菇配合香滑嘅牛油烹調,非常香,食落去口感非常好,令人回味無窮。🍄🍯👏🍤車海老🍤新鮮嘅車海老味道鮮美,一口咬落去就感覺到滿口海鮮味,太好食喇!精心烹調下,無論顏色定係口感都無可挑剔。🦐💦😘如果你都係一位日式烤肉嘅愛好者,同埋諗緊要去邊度食晚餐嘅話,咁我就會推薦你去「本場」一試,一定會令你回味無窮!🎉🍽️💖
🥩頂級澳洲和牛海鮮放題套餐🥩
🍷極品牛小排, M8和牛封門柳, M8和牛牛板腱🍷