見呢間鋪頭疫情前已經喺度 依家都仲埃得住 簡直係屹立不倒!應該有好多捧場客👏🏻我哋初3 十點左右去到 試咗宵夜set好抵 埋單$361!💰一直收藏咗呢間鋪頭 見佢耐唔耐都會出set大部分set都好抵 有啲揀唔到🤔最後決定食宵夜set 但因為公眾假期 就冇得10點之後任飲!😢如果收工同同事過嚟任飲啤酒就好抵 鋪頭開到凌晨兩點🌌🌛宵夜set有曬豬牛雞🥩🍖🐔😋- 豬五花 150g🐷夠厚 有少少正常韓燒豬肉騷味 配辣豆瓣醬同埋生菜泡菜🤩 一流!- 豬西冷 150g🐷好大塊好厚豬扒 色澤幾好 新鮮豬肉色 冇五花腩咁肥 但有濃郁肉味 滿足各位食肉獸😋🍴- 牛頸脊 150g形狀係牛扒 牛味好濃好濃 少少筋 有油脂紋 所以好有牛油香!🥩🐂- 雞肉 100g可以食到一絲絲 嫩滑唔柴 但冇濃郁調味 比較單調🐓生菜任食, 值得一讚係 生菜係即洗 唔係洗定喺度擺到乾曬嗰啲! 好脆好新鮮feel🥬配菜任食 有麻油豆芽 泡菜 芝麻海帶 同埋蘿蔔🇰🇷🥢如果覺得泡菜好濃味 都可夾醃蘿蔔配肉! 解膩之選喔🥢缺點食完 衫同埋頭髮會有油煙味~ 同埋鋪頭本menu都比較油🙈但適應會過嚟幫手刮走烤盤燒焦嘅蒜蓉 值得一讚!✨👍🏻
我哋初3 十點左右去到 試咗宵夜set
好抵 埋單$361!💰