2022-03-01
呢一間廢水真係非常值得介紹💛因為呢一間嘅廢水基本上所有都唔會伏每一個種類都有佢值得介紹嘅嘢飲!所以今次介紹水果沙冰同埋芋頭類嘅嘢飲兩款都非常出色 特別係佢哋嘅芋頭鮮奶🍼真心世一🤤•🧋多芒芝芝 (微糖) 📊7.5/10芝士奶蓋係厚實類 芝士味唔算勁重但係佢哋用嘅奶去打呢個奶蓋 的確飲得出用咗唔少功夫各方面都平衡得幾好芒果沙冰飲得出佢係實實在在用芒果打出泥係一啲假嘅味都冇!! 仲食到唔少果肉 jengggg夏天飲呢一杯一定超級爽😋🧋大甲芋頭鮮奶(熱)(甜度固定) 📊8.5/10佢哋嘅芋頭味真係超級濃郁 同時仲要好有口感 食到中間有一粒粒嘅芋頭對比起好多間嘅芋頭鮮奶 佢哋真係我飲過最濃味而且又最好飲嗰一間😋應該佢哋係用明治牛奶 所以超級順滑 濃味另外雖然佢哋係甜度固定 但飲落係非常適合小編嘅口味Overall 🔥8/10會唔會再去: 瘋狂去支持💛去完再去!!#faiseuilife廢水#faiseuilife旺角#faiseuilife #廢水生活 #廢水人生 #廢水 #hkfoodie #香港美食 #hkfood #香港好去處#香港打卡 #珍珠奶茶#手搖飲料 #foodiehk #食評#f
因為呢一間嘅廢水基本上所有都唔會伏
每一個種類都有佢值得介紹嘅嘢飲!
所以今次介紹水果沙冰同埋芋頭類嘅嘢飲
而且又最好飲嗰一間😋
應該佢哋係用明治牛奶 所以超級順滑 濃味
另外雖然佢哋係甜度固定 但飲落係非常適合小編嘅口味
Overall 🔥8/10
會唔會再去: 瘋狂去支持💛去完再去!!
#faiseuilife廢水
#faiseuilife旺角
#faiseuilife #廢水生活 #廢水人生 #廢水 #hkfoodie #香港美食 #hkfood #香港好去處#香港打卡 #珍珠奶茶#手搖飲料 #foodiehk #食評#foodie香港 #bubbletea #香港加油 #食好西 #試食 #foodpics #試伏器 #foodporn #faiseuilifecafe #foodinstagram #旺角美食 #foodie #milksha