餐廳: 權記潮麵館
資訊:

2024-06-07 24 瀏覽
呢間茶餐廳點了他們的招牌菜牛三寶 轉左崩沙腩。店主同我介紹了他們的新推出嘅招牌菜式豬潤👍好淋 唔會平時咁韌 他們的招牌菜好味,份量都好足。牛三寶必點,肉質鮮嫩👏轉崩沙腩肉燉得夠淋😊店主的服務態度好好,見係家庭式經營💪好細心咁照顧客人需求除左招牌菜粉麵,我點了其他加餸豬手同紫菜係其中額外加選擇。鮮蝦餃子和鮮蝦雲吞味道差唔多,幾大舊蝦🦐包得好。生菜魚片湯都唔錯,魚片係魚蛋嘅魚片 食落都似係手打朋友點左杯凍檸茶解渴 佢係罐裝飲料牛三寶河粉 轉崩沙腩+豬手+紫菜+鮮蝦餃子+鮮蝦雲吞新菜式:豬潤🏷️權記潮麵館📍旺角通菜街47號地舖

店主的服務態度好好,見係家庭式經營💪好細心咁照顧客人需求

除左招牌菜粉麵,我點了其他加餸

生菜魚片湯都唔錯,魚片係魚蛋嘅魚片 食落都似係手打

朋友點左杯凍檸茶解渴 佢係罐裝飲料

牛三寶河粉 轉崩沙腩