2023-05-13 112 瀏覽
🍔貧民窟大魔王漢堡 ($110)裏面有超厚嘅牛肉餅、煙肉、洋蔥、芝士同埋薯餅🤓牛肉係平時嘅雙倍咁厚,咬落好多汁而且幾香🥰酥脆嘅薯餅同埋煙肉,咬落香口之餘,令到口感更加豐富,個包外面夠脆,裡面夠軟熟😚🦐滋味粒粒巨蝦堡 ($90)另外加咗$10轉黑竹炭包,口感咬落會實淨啲☺️一樣都係好足料,啲蝦肉咬落好爽口,蝦肉嘅外層炸得夠酥脆😚裏面仲加咗啲芥末醬,更加提鮮😋🍟薯條 (套餐 +$18)份量好多,調味嘅鹹度適中,仲有啲香草喺上面,不過個人覺得可以在脆身多少少😙🐔雞塊 ($58)一樣都係份量有好多,不過個人覺得可以再加錢嗌其他醬,因為點茄汁唔算好夾!🥭Mango smoothie ($38)口感幾順滑,味道清甜同埋充滿芒果香,一樣好大杯🥸🍌Banana chocolate smoothie ($38)口感一樣順滑,味道濃厚,香蕉嘅味道同埋朱古力配合得好好🐷餐廳嘅裝修好特別,仲有街頭風嘅塗鴉畫作,打卡一流🤣而且餐廳日頭係Cafe,夜晚係酒吧,係兩種唔同嘅風格😌食物嘅味道唔錯,而且份量超級足料,性價比好高🤩📍Ghetto Cafe (旺角)旺角黑布街13號地舖#米食西餐 #米食cafe #米食旺角
🍔貧民窟大魔王漢堡 ($110)
裏面有超厚嘅牛肉餅、煙肉、洋蔥、芝士同埋薯餅🤓
牛肉係平時嘅雙倍咁厚,咬落好多汁而且幾香🥰

🦐滋味粒粒巨蝦堡 ($90)
另外加咗$10轉黑竹炭包,口感咬落會實淨啲☺️
一樣都係好足料,啲蝦肉咬落好爽口,蝦肉嘅外層炸得夠酥脆😚
裏面仲加咗啲芥末醬,更加提鮮😋

🍟薯條 (套餐 +$18)

🐔雞塊 ($58)

🥭Mango smoothie ($38)
口感幾順滑,味道清甜同埋充滿芒果香,一樣好大杯🥸

口感一樣順滑,味道濃厚,香蕉嘅味道同埋朱古力配合得好好🐷

餐廳嘅裝修好特別,仲有街頭風嘅塗鴉畫作,打卡一流🤣
而且餐廳日頭係Cafe,夜晚係酒吧,係兩種唔同嘅風格😌
食物嘅味道唔錯,而且份量超級足料,性價比好高🤩

📍Ghetto Cafe (旺角)
旺角黑布街13號地舖

#米食西餐 #米食cafe #米食旺角 #米飲嘢 #米飲酒 #旺角美食 #旺角 #美食 #hkfood #hkfoodie #hkig #hkeat #hkgirl #hklifestyle #foodiegram #hkrestaurant #香港美食 #香港餐廳 #食評 #thefoodieinitiative #internationalfoodiesunite #foodadmirersoftheworld #globaleats #internattionalcuisinefamily #foodsharinggroup
  • 滋味粒粒巨蝦堡
  • 貧民窟大魔王漢堡