今日去左旺角嘅拉麵來食lunch😝老闆娘好nice 一坐低就向我介紹佢地鋪頭嘅特色拉麵 選擇困難嘅我我睇左好耐都未決定好哈哈😊最後我聽咗老闆娘嘅建議 點咗期限定嘅牛舌牛尾湯拉麵🙈同埋蘋果梳打🍎-------⭐牛舌牛尾湯拉麵($108)呢款係期間限定 聽老闆娘講 好多鋪都冇賣有牛舌嘅拉麵 所以呢款真係幾有特色😄湯底濃度同麵條軟硬我都係要左正常嘅 講返個麵先 湯底味道唔錯嘅 因為小編食野比較清淡 所以中意清清地 中意重口味嘅朋友可能會覺得唔夠鹹要叫濃味湯底🙈麵條雖然偏幼身 但食落都彈牙有口感👍牛舌有兩大塊好厚身 用鰹魚同昆布汁醃過 所以好入味!👍另外老闆娘仲好好加左隻溏心蛋比我 一咬就爆晒蛋汁 好正❤❤😍-------⭐蘋果梳打($25)呢個疏打好fresh 配拉麵一流哈哈😄係咁熱嘅天氣飲真係好爽好清新😂😂-------總括黎講野食同服務都唔錯 呢到午餐時段仲有午巿套餐供應 好抵食!大家去開旺角不妨試下呀🙈------評分(10分滿分)味道:8賣相:7性價比:7回頭率:7------餐廳資料名稱:拉麵來地址:旺角黑布街23號地下前往方法:旺角站E2出口
-------
⭐牛舌牛尾湯拉麵($108)
-------
⭐蘋果梳打($25)
------
評分(10分滿分)
味道:8
賣相:7