今晚放工即興同一班工作戰友們食個團年飯🤣 係旺角中心大街行行下,見到《二鍋頭》呢間上樓餐廳標住任食雞煲/鴨煲 同火鍋 就即上去睇下。上到去勁爆場,好彩仲有一個卡位比我地😃 卡位都好闊落, 唔會話迫到手踭撞手踭, 同埋張枱都好夠闊。佢係有d野食係張紙比你揀,亦另設食物自助區,可以自己去睇,唔洗下下要小小野都畫單自助區好多選擇,菜都有4-5款, 例如西洋菜,通菜,萵荀等 其他響鈴,魚皮/丸類都可以自己拎。雞煲佢係有職員即刻係你面前炒,醬汁好香,雞肉好滑, 亦唔會太過味精味👍🏻👍🏻我地今次叫左蕃茄薯仔濃湯打邊爐, 由於我哋好鐘意食海鮮,所以主要都係叫海鮮同牛肉。特別一讚係佢海鮮好鮮甜,洗得好乾淨,蜆肉,青口個d都完全無沙🦐🐙牛肉就正正常常,肥瘦適中,牛味都算幾重😃呀....漏咗個重點,佢既飲品唔會得汽水,有好多清熱既飲品,加上細細支,可以飲幾款唔同既飲品😃雪條仲有特色口味,例如黑糯米,椰子,紅豆等等.....

牛肉就正正常常,肥瘦適中,牛味都算幾重😃

雪條仲有特色口味,例如黑糯米,椰子,紅豆等等.....